What are you afraid of?

Jag är ofta skiträdd för alla förändringar speciellt positiva förändringar. Jag snurrar ofta in mig själv i en spiral av negativitet och ” fan va dålig jag är” – tankar.

Mycket beror nog på från när jag var yngre, för varje positiv sak som hände så kom det alltid en mycket större dåligare sak efter. Det slog aldrig fel! Samma sak varje gång. Gjorde jag något bra hemma så blev allt fel i skolan tex.

Jag har hamnat i samma spiral igen, sköter jag träningen bra går kosten åt helvete. Jag tror att jag är rädd för vad som ska hända sen, när jag har nått mitt mål. Jag är rädd att bli ifråntagen allting jag har kämpat för. Det är min största rädsla.
MEN skillnaden nu och då är att nu vet jag vad problemet är, allting startar hos mig, i mitt huvud i mina tankar.

Jag vill ha allt jag förtjänar och allt jag förtjänar vill jag ha.
Jag förtjänar att må bra, jag förtjänar att ha en snygg, stark kropp och jag förtjänar tamejfan att vara lycklig!!
Men allting startar hos mig, det är upp till mig hur jag vill må och hur jag ska nå mina mål. Ingen kan leva mitt liv förutom jag själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *